Jägermeister Adriatic Tour

U kultnoj zagrebačkoj kavani Palainovka, pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, predstavljen je Jägermeister Adriatic Tour 2015., jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih ljetnih koncertnih turneja u Hrvatskoj.

Zahvaljujući najpoznatijem biljnom likeru na svijetu, u osam hrvatskih gradova na jadranskoj obali brojni posjetitelji moći će besplatno uživati u vrhunskim glazbenim poslasticama koje će im priuštiti Urban&4, TBF, Vatra, Ljetno kino i Rambo Amadeus. U sklopu 14. izdanja Jägermeister Adriatic Toura eminentna glazbena imena, u razdoblju od 18. srpnja do 13. kolovoza, posjetit će Poreč, Crikvenicu, Krk, Split, Zadar, Vodice, Šibenik i Bol.

Tijekom predstavljanja Ivan Dečak, pjevač i frontmen grupe Vatra obratio se putem posebne video poruke: ‘Jägermeister Adriatic Tour je kroz godine postao sinonim za dobru ljetnu svirku i odlične koncerte. Zato nam je jako drago da smo dobili mogućnost uključiti se i biti dijelom ovogodišnje turneje uz ostale odlične izvođače. Dat ćemo kao i uvijek sve od sebe da u Vodicama odradimo odličan koncert i zabavimo, nadam se, brojnu publiku koja će se tamo okupiti.’

Kako bi na najbolji način dočarao atmosferu koja vlada na Adriatic Touru, poseban gost bio je Davor Gobac, koji je sa svojim legendarnim Psihomodo popom nastupio lani i oduševio brojnu publiku u Zadru, Vodicama i Trogiru. U svom je stilu izjavio: ‘Moram priznati da nisam znao kakva nas ekipa očekuje na Adriatic Touru i kako briju. Nakon svega mogu reći da je stvarno bilo super, baš smo se zabavili. Ljudi su u sva tri grada sjajno reagirali, bila je odlična vibra, čak su i strani turisti skakali premda mislim da nisu razumjeli što pjevam. Svojim kolegama koji ove godine sviraju mogu samo reći da je Adriatic Tour odlična priča i da neće požaliti što sviraju.

M. V.