Jamie Oliver roštilj i kuhar Kristijan Misirača

Poznati kuhar svjetskog glasa Christian Misirača na originalnom roštilju Jamie Oliver, u subotu 24. svibnja održat će školu roštiljanja i pripremati mesne delicije

Vrijeme roštiljanja u punom je jeku, stoga Lesnina Jankomir poziva sve ljubitelje mesnih delicija da u subotu 24. svibnja posjete Lesninu Jankomir i kušaju jela pripremljena na vrhunskom roštilju Jamie Oliver. Osim uživanja u mesnim specijalitetima posjetitelji će moći testirati svoje vještine spravljanja jela na originalnom roštilju Jamieja Olivera – odnedavno prisutnog i u Hrvatskoj, a najvještiji od svih osvojit će titulu najLesnininog kuhara i bogatu nagradu.

Ovom prilikom poznati kuhar Christian Misirača, koji je svoje znanje ‘ispekao’ u strukovnoj školi u New Yorku, a trenutačno radi kao glavni kuhar u restoranima El Bull i Tip Top, prezentirat će vještine i znanja pripreme raznih vrsta mesa na roštilju, na svoj originalan način. Svi ljubitelji mesa i kuhanja kroz Christianovu školu roštiljanja saznat će kako odabrati, pripremiti i začiniti meso za pečenje, kakvu vatru napraviti i na koji način određeno meso peći.

Posjetitelji Lesnine dobit će mogućnost okušati se u pripremi hrane na vrhunskim roštiljima koje potpisuje jedan od najpoznatijih kuhara današnjice, te od vrsnog hrvatskog majstora saznati tajne presudne za dobar okus hrane s roštilja.

Uz roštilje na raspolaganju svim natjecateljima bit će i originalno Jamie Oliver posuđe na kojem će mesne delicije biti dekorirane i poslužene. Najspretniji i najsretniji majstor od roštilja osvojit će Lesninin poklon bon od 500 kuna. Kako bi doživljaj bio potpun uz roštilj, posjetitelji će također moći uživati i uz gratis pivu Paulaner te degustirati vina Markota.

Dvoboji kuhara bit će upriličen na svaki puni sat (od 11 do 17 sati), a pripremu hrane pozorno će pratiti Lesninina domaćica i poznato lice s malih ekrana Marijana Batinić. Spomenimo i to kako će samo u subotu cijeli program za roštiljanje Jamie Oliver biti dostupan po posebnim akcijskim cijenama!

Posjetite Lesninu Jankomir, isprobajte vrhunske roštilje i posuđe Jamie Oliver, degustirajte specijalitete spremljene prema recepturi Christiana Misirače i osvajajte nagrade!

Jer u Lesnini se uvijek isplati!

Akterpublic