Jana ‘s porukom’ pokrenula humanitarne akcije

Uobičajenu atmosferu zagrebačke subotnje špice posve je promijenila neobična humanitarna akcija. Želeći inspirirati djelima, a ne samo riječima, Jana ‘voda s porukom’ u sklopu svoje velike kampanje održala je akciju za pomoć udruzi Dječja sreća.

Priliku za sudjelovanje u akciji imali su brojni slučajni prolaznici  i poznate osobe, a sve što su trebali napraviti bilo je izabrati poruku iz Janine prigodne tablet-aplikacije, podijeliti je preko svog facebook profila i tako proširiti dobre vijesti.

A dobrih vijesti bilo je napretek. Naime, svaka podijeljena poruka donirala je jednu kapljicu za pomoć udruzi Dječja sreća. Humanitarna udruga Dječja sreća brine se za napuštenu i siromašnu djecu, pruža pomoć socijalno ugroženim obiteljima te samohranim roditeljima želeći svima dati priliku da imaju život ispunjen smijehom i radošću.

Zahvaljujući velikom odzivu osoba iz javnog života Hrvatske, kao građana koji su osjetili vrijednost i važnost ove akcije, kupljena je odjeća, obuća, igračke te različite kućne potrepštine koje su izmamile osmijeh na lica 22 obitelji. Jana ‘voda s porukom’ ne namjerava stati na tome i nastavlja s akcijom u kojoj  možete sudjelovati i vi.

Na stranici www.vodasporukom.com aktualno je  prikupljanje pomoći za udrugu Mi, neprofitnu socijalnu ustanovu kojoj je svrha osigurati što duži boravak starijih osoba u svom domu. Čim se prikupi dovoljno  kapljica za udrugu Mi, započet će i nova akcija.

P. R.

Pročitajte još:  Jana – voda s porukom

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.