Jana – voda s porukom

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljena je akcija Jana ‘voda s porukom+ kojom Jana svima želi poručiti kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene.

Lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata na poleđini boca, ovom kampanjom usredotočila se upravo na svakodnevne životne situacije kao glavne pokretače svih dobrih djela i odluka.

‘Inspirativnim porukama na boci, Jana želi svakodnevno  biti pokretač pozitivnih promjena. Kao što je voda našem organizmu potrebna svaki dan, tako je i našem umu  potrebna motivacija i inspiracija. Vjerujemo da prave riječi u pravom trenutku mogu biti pokretač niza pozitivnih misli i djelovanja, na koje Jana želi potaknuti inspirativnim porukama na bocama. Svi mi ponekad trebamo onaj ekstra push, motivaciju da u danu punom prilika iskoristimo one najbolje za nas’, rekla je Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora.

U sklopu predstavljanja kampanje na Cvjetnom trgu, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih sudjelovalo je  u humanitarnoj akciji kojom su pomogli roditeljima i djeci udruge Dječja sreća kako bi ovu zimu  proveli sa što više veselja.

‘Današnji dan podsjetnik je svima nama kako uvijek postoji netko tko brine o onima koji imaju manje. Kampanja Jana ‘voda s porukom’ samo je dokaz kako se i malim stvarima može napraviti nešto veliko te ispuniti srca dobrotom, a istovremeno pomoći ljudima kojima je to najpotrebnije. Vrlo smo zahvalni svima koji su se uključili u ovu akciju i time omogućili da štićenici naše udruge dočekaju zimu spremni i veseli. Posebno nam je drago što se ova akcija neće zaustaviti na nama nego će cijela slijedeća godina biti ispunjena dobrim djelima ljudi koji brinu – izjavila je Aleksandra Živanović Matijević, predstavnica udruge Dječja sreća, a ova humanitarna akcija samo je jedna od mnogih koje nas očekuju u sklopu kampanje Jana ‘voda s porukom’.

Svoje poruke možete unositi i vi na www.vodasporukom.com i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.

P. R.

Foto: Mirko Janković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.