Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2022.g.

Kako bi podržala turističku industriju na svome području, TZG Crikvenice aktivno provodi niz aktivnosti i projekata. Posebnu pozornost ima obiteljski smještaj, za koji su pripremljene dodatne aktivnosti.

Jedna od važnijih pogodnosti objavljena je putem Javnog poziva za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG Crikvenice za 2022. godinu.Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 2.000,00 kuna po iznajmljivaču, a do najviše 50% ukupnih troškova ulaganja i to za sljedeće aktivnosti: dizajniranje interijera, fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izrada video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (channel manager), izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, posjetnice i dr.).  Cilj je podignuti kvalitetu prezentacije i promocije objekata u obiteljskom smještaju, a sve detalje naši iznajmljivači mogu naći na sljedećoj poveznici https://www.rivieracrikvenica.com/croatia/javni-poziv-prijavu-programa-financiranja-marketinskih-aktivnosti-iznajmljivaca-2022

Nadalje, podsjećamo iznajmljivače na brojne druge pogodnosti. TZG Crikvenice je proširila broj partnera u projektu Kartica za iznajmljivače. Ova kartica iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Pozivaju se iznajmljivači da preuzmu karticu s popustima.

Kao i prethodnih godina, pozivaju se iznajmljivači da koriste pogodnost besplatnog oglašavanja objekata u domaćinstvu na web stranici TZG Crikvenice s ciljem bolje prezentacije i popunjenosti objekata i/ili da koriste mogućnost preuzimanja promotivnih materijala destinacije, kako bi upotpunili ponudu u svojim objektima i omogućili dodatnu prezentaciju destinacije gostima.

TZG Crikvenice je i u ovoj godini svim registriranim iznajmljivačima na području Rivijere Crikvenica omogućila besplatnu online pretplatu na vrlo popularan časopis Apartman Plus – specijalizirani časopis za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu, u kojem se mogu naći brojne korisne informacije.

Podsjećamo iznajmljivače na „Edukacije utorkom“ – novu seriju besplatnih edukativnih online predavanja tijekom ožujka i travnja svaki utorak s početkom u 17:00 sati za koje se i dalje primaju prijave.

O svim navedenim aktivnostima više informacija može se pronaći na web stranici www.rivieracrikvenica.com ili u TIC-u Crikvenica, Trg Stjepana Radića 1c te na telefon (0)51 241-051 u radno vrijeme ponedjeljak-petak 8-15 sati i subotom 8-13 sati.

TZ Crikvenice