Jesenski sajam u Garden Mallu

Garden Mall i klaster ‘Proizvodi hrvatskog sela’ organiziraju zagrebački  Jesenski sajam na kojem će više od 50 izlagača iz cijele Hrvatske promovirati, izložiti i prodavati svoje poljoprivredno-prehrambene proizvode.

Sajam se održava od 12. do 14. rujna, a sklopu njega posjetitelje će zabaviti i nastupi KUD-ova i tamburaša i to u petak od 17 sati te u subotu od 11 sati.

Garden Mall – prijatelj hrvatskog sela, želi omogućiti posjetiteljima povoljnu kupovinu kvalitetnih suhomesnatih proizvoda, vina, rakije, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, te ostalih tradicijskih delicija dodatne vrijednosti. S druge strane, cilj je pomoći proizvođačima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda. Svi proizvodi, koje ćete pronaći na Sajmu, kvalitetni su, domaći i tradicijski. U njihovu je proizvodnju uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete iza koje stoje proizvođači osobno, što čini jamstvo kvalitete.

Osim izlaganja, promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela, posjetitelji će tokom cijele subote moći uživati u tradicionalnom pečenju rakije te u bogatoj gastronomskoj ponudi tradicionalnih proizvoda hrvatskog sela. Sajam se odvija svakog dana od 9 do 21 sat, na području cijelog trgovačkog centra, te na vanjskom dijelu.

Bit će otvorena i Seljačka tržnica Garden Mall, na kojoj će posjetitelji moći kupiti ekološke i domaće poljoprivredne proizvode od lokalnih proizvođača. Ponuda će biti raznovrsna i bogata: svježe voće i povrće, sir i mliječni proizvodi, prerađevine voća i povrća, ekološki proizvodi i mesne prerađevine.

P. R.