Johann Franck: Coca-Cola i Merlinke

U povodu obilježavanja prvih stotinu godina svoje globalno prepoznatljive staklene bočice (eng. Contour bottle), Coca-Cola je u nedavno otvorenoj zagrebačkoj kavani Johann Franck, u sklopu događaja Story Hall of Fame, uredila slavljenički kutak koji je privukao veliku pozornost posjetitelja.

U skladu s nedavno održanom rođendanskom proslavom na zagrebačkom Cvjetnom trgu, posjetitelje Coca-Colinog kutka u Johannu Francku dočekale su reinkarnacije bezvremenskih pop-ikona – točnije, čak četiri neodoljive Marylin Monroe, koje su se s njima družile te im dijelile slavljeničke Coca-Cola bočice.

Nezaboravno druženje s ‘Merlinkama’ dio je globalne kampanje ‘Poljubi za radost’ kojom Coca-Cola nizom događanja u više od 130 zemalja obilježava stotinu godina najprepoznatljivije bočice na svijetu. Velikoj cjelogodišnoj proslavi priključila se i Hrvatska, a uz slavljeničke aktivnosti u Zagrebu u pripremi su i brojna događanja u Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Zadru i Puli.

Coca-Cola povezuje naraštaje ljudi diljem svijeta jednostavnim ispijanjem pića iz  ledeno hladne Coca-Coline bočice, koja je tijekom desetljeća postala simbolom osvježenja. Američke pop-ikone i glazbene legende Marilyn Monroe, Elvis Presley i Ray Charles kao i mlade glazbene zvijezde Rita Ora i Avicii samo su neki od njezinih slavnih obožavatelja koji su u kampanji ‘Poljubi za radost’ ovjekovječili trenutak svojeg osvježavajućeg poljupca.

P. R./ Foto: Story Press