Jonathan Phang: Zvijezda Travel Channela u Zagrebu

Jonathan Phang, zvijezda Travel Channela, posjetio je Zagreb kako bi promovirao drugu sezonu serijala ‘Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga’.

Promocija je održana u hotelu Espalande čija povijest je usko vezana uz zlatno doba putovanja željeznicom. Hotel koji je 1925. izgrađen za putnike slavnog Orient Expressa, danas rijetko prima goste koji dolaze vlakom. A Jonathan Phang je predstavljajući serijal gostima pokazao kako zabavna, romantična i gastronomski izazovna mogu biti putovanja vlakom.

Kušajući koktel od avokada, sushi, 18 godina odležani škotski viski s aromom dima i tradicionalni škotski shortbread, gosti su osjetili dio atmosfere s Jonathanovih putovanja vlakovima kroz Kanadu, Škotsku, Peru i Australiju gdje je serijal sniman.

Jonathan Phang 2Spoj putovanja i gastronomije dobitna je kombinacija kojom je serijal ‘Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga’ već u prvoj sezoni postao jedan od najgledanijih programa Travel Channela.

Jonathan Phang smatra Hrvatsku jednom od najljepših destinacija za putovanje i dobar je poznavatelj naše tradicionalne kuhinje. Oduševljen potencijalom k­ojeg imamo poručio je: vlakovi su čarobni, oživite putovanja željeznicom u Hrvatskoj, jer želim doći snimati ovu predivnu zemlju!

Serijal ‘Gurmanski vlakovi Jonathana Phanga’ pratite na Travel Channelu nedjeljom, od 11. travnja u 19 sati.

T. L. / Foto: Rene Karaman