Jumbo reketi s grill delicijama

Tradocionalni roštilj za novinare na 27. Konzum Croatia Open Umag

PIK Jumbo reketi s grill delicijama – zvijezde roštilja u Umagu

Da uzbuđenja na ovogodišnjem 27. Konzum Croatia Open Umag nije nedostajalo, potvrdio je i subotnji roštilj za novinar. Održan je uoči završnice ATP turnira, a nakon dodjele nagrada pobjednicima novinarskog turnira Ico Kerhin. Egzibicijsko mega iznenađenje PIK Vrbovca – PIK  Jumbo reketi s grill mesnim delicijama i ove godine oduševilo je sve prisutne.

Nakon završnice novinarskog turnira, pobjedniku turnira – novinaru Hrvatske riječi iz Subotice, Draženu Prćiću i drugoplasiranom novinaru HTV-a, Kruni Kruljaku dodijeljene su nagrade – pehar i poklon paketi PIK Vrbovca. Nagrade su dodijelili direktor Konzum Croatia Open Umag, gospodin Lawrence Frankopan i roštilj majstor PIK Vrbovca, Marko Lučić. Također, posebna prigodna nagrada organizatora i PIK Vrbovca ovom je prilikom uručena legendarnom sportskom novinaru i komentatoru Mići Dušanoviću povodom odlaska u mirovinu, a kao zahvala za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Nakon dodjele nagrada, sve prisutne dočekalo je veliko egzibicijsko iznenađenje – PIK Jumbo reketi s grill delicijama iz bogatog PIK-ovog asortimana  “Volim roštilj”. Pokazujući svestranost i inovativnost chef Marko Lučić iz PIK Vrbovca, uz asistenciju akademika kulinarstva chefa Branka Ognjenovića i Daria Lide iz kulinarskog studija Majstor kuhar, pripremio je uistinu mega iznenađenje, koje su s oduševljenjem pratili brojni znatiželjni pogledi novinara, ali i slučajni posjetitelji. Oduševljenje viđenim PIK Jumbo reketima s grill delicijama nije krio niti novinar i sportski komentator Drago Ćosić.

Ovogodišnji 27. Konzum Croatia Open Umag tako je završio  i ove godine u jednakom egzibicijskom tonu kao što je i započeo. Neobično i drugačije, uz neodoljive grill delicije iz PIK-ovog asortimana Volim roštilj.

 

PR: IMC- agencija