Kako je Areta Ćurković naučila peći prhko tijesto koje se topi u ustima uz prvakinju Hrvatske Mirjanu Špoljar

Mirjana Špoljar, brand ambasadorica Zvijezda margarina, zasladila je subotu posjetiteljima Super Konzuma Portanova u Osijeku i na cooking showu otkrila trikove uz koje kolači svaki put uspiju

Nakon Zagreba i Rijeke i Osječani su dobili priliku otkriti sve tajne uz koje kolači uvijek uspiju i to na cooking showu s Mirjanom Špoljar.

Trostrukoj prvakinji hrvatske u slastičarstvu u pomoć je priskočila glumica Areta Ćurković, a dvije ljubiteljice slatkih poslastica brzo su se složile da nema boljeg od domaćih slastica jer baš svaka ima svoju osobnost.

Mirjana je Areti i posjetiteljima Super Konzuma u Portanovi u Osijeku pokazala kako napraviti košarice od prhkog tijesta koje  se topi u ustima, i otkrila kako da košarice lako ispadnu iz kalupa.

– Prhko tijesto obavezno mora „odmoriti“ u hladnjaku, a ne smijete ga previše mijesiti jer će se raspasti. Najbolje će uspjeti uz margarin koji je nešto mekši nego onaj sobne temperature, a upravo će margarin pomoći i da košarice glatko kliznu iz kalupa, otkrila  je slastičarka koje je tijekom karijere, koja traje već više do dva desetljeća, radila slastice za kraljeve, prinčeve te slavne glazbenike i glumce.

Recept za karamel košarice kojima je subotu Osječanima zasladila brand ambasadorica Zvijezdinih margarina, pronađite u privitku, a još slatke inspiracije očekuje vas na portalu Slastistika.hr, i u emsiji „Kratko&Slatko“ četvrtkom od 18 sati na RTL-u.

PR:  Komunikacijski laboratorij