Kamp Straško domaćin F.I.C.C. kamping skupa

Domaćin ovogodišnjeg rallyja je kamp Straško u Novalji, kamp s četiri zvjezdice kojeg je Deutscher Camping Club izdvojio kao jedan od najboljih kampova na jadranskoj obali.

‘Izrazito smo ponosni što smo domaćini 82. F.I.C.C. svjetskog kamping rallyja te što ćemo ugostiti više od 1500 sudionika iz 34 države u periodu od 27. lipnja do 4.srpnja’, poručuju iz kampa Straško.

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, a nudi zabavu, rekreaciju i toliko željeni mir kojem težimo u vrućim ljetnim danima. Brojni ljudi vide kampiranje samo kao povratak prirodi, no prema visokim standardima koje nudi kamp Straško, njihovi gosti ne samo da mogu uživati u jednoj od najljepših plaža na Jadranu te u suncu i čistom moru, već im pružaju sve što je potrebno za bezbrižan odmor. Brojne aktivnosti poput onih koje nude u rekreacijskom centru, te profesionalni animatori, pružaju gostu sve što je potrebno tijekom dana i večeri, a večernji zabavni program gostima će učiniti boravak još ljepšim uz pregršt trenutaka za sjećanje.

F.I.C.C. je jedina svjetska organizacija isključivo posvećena svim oblicima kampiranja te zastupa interese kampista i vlasnika kampera gdje god se oni nalazili. F.I.C.C. je osnovana 1933. kao organizacija koja okuplja brojne europske kamping klubove. Danas zastupaju 67 klubova i federacija u 38 svjetskih zemalja. F.I.C.C. kontinuirano promovira slobodu koja je glavno obilježje kampiranja.

L. B.