KLM -Dobit ćete odgovore o letovima- ali budite stpljivi

KLM kontakt centri: glavni prioritet su pitanja o povratku kući

Kontakt-centri KLM-a, zbog krize s krona virusom, preopterećeni su pitanjima putnika o povratku svojim domovima. Trenutno zrakoplovna kompanija prima deset puta više poruka putem društvenih kanala i prima četiri puta više poziva dnevno nego inače. Očekuje se da će se broj pitanja povećavati zbog otkazivanja budućih letova. Ovi događaji uzrokuju veliku nesigurnost za kupce. KLM želi da joj kontakt centri ponovo budu lako dostupni kako bi zaposlenici mogli maksimalno uložiti napore da se putnici vrate u Nizozemsku.“Kako mogu doći kući?”


Od sada će KLM tretirati pitanje “Moj let otkazan i ja sam u inozemstvu, kako da dođem kući?” s najvišim prioritetom. Pitanja putnika čiji su letovi otkazani i koji nisu uspjeli odabrati povratni let putem web stranice ili KLM  aplikacije. Za pomoć se mogu obratiti centrima KLM-a.

Ostala pitanja
KLM će odgovoriti na ostala pitanja čim odgovore na sva pitanja o povratku putnika u Nizozemsku.

Pitanja o dobijanju vaučera, odgađanju letova (rebookingu) ili dodatnom prostoru u zrakoplovu imaju manje prioriteta prilikom odgovaranja. Odgovore na ova pitanja možete dobiti sa zakašnjenjem od nekoliko dana.  


Updates.klm.com pruža najnovije informacije, a putnici mogu pronaći mogućnosti da se sami rezerviraju ili dobiju vaučer.
KLM vjeruje svojim klijentima da razumiju ovu izvanrednu situaciju i mjere.
 

Linkovi koji mogu pomoći:
https://news.klm.com/klm-contact-centers-top-priority-for-questions-about-coming-home/

Present communications