Konzum ponio titulu trgovca godine

Nakon što je odnio pobjedu na prvoj „Zlatnoj košarici“ održanoj 2016. godine, Konzum je ovu prestižnu titulu ponovno osvojio u ovogodišnjem petom izdanju nagrade

Konzum je u sklopu manifestacije „Zlatna košarica 2020.“ u organizaciji magazina Ja trgovac osvojio glavnu nagradu za trgovca godine. U velikom finalu Konzumu su konkurenciju činili kutinski trgovački lanac Lonia te drogerijski lanac dm-drogeriemarkt.

„Nagrada za trgovca godine za nas predstavlja veliko priznanje i poticaj u daljnjem radu.

 Svake godine nastojimo podići ljestvicu na tržištu, ali i sebi samima, jer smo svjesni da samo tako možemo zadržati poziciju vodećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj.  U tome svakodnevno sudjeluje skoro 11.000 kolegica i kolega iz Konzuma, tisuće većih i manjih partnera dobavljača s kojima Konzum surađuje te preko pola milijuna ljudi koji svakodnevno kupuju u Konzumovim prodavaonicama. Zahvaljujemo im svima na povjerenju i podršci.  Mi sa svim aktivnostima i razvojem naše maloprodajne mreže nastavljamo i dalje, vjerujući da je u ova izazovna vremena više nego ikad potrebno pokazati da smo kupcima siguran oslonac, zaposlenicima poželjan poslodavac, a dobavljačima pouzdan poslovni partner,“ izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Zoran Mitreski, Uros Kalinic i Tomislav Kramaric s djelatnicama Konzuma

Konzum