Kraš Bajadera Amarus

Najpoznatija hrvatska pralina dobila je još jedan okus – Bajaderu Amarus, a glumica Bojana Gregorić Vejzović moderirala je promociju u Kraševu Choco baru u Zagrebu.

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku od predstavnica Kraša saznati sve o vrhunskoj pralini koja je prvi put nakon šest desetljeća postojanja dobila novu inačicu okusa. Uz predstavljanje kampanje, degustirana je nova Bajadera Amarus, a posebno za ovu priliku, majstori iz Choco bara pripremili su koktel s kombinacijom nougata.

Posebnost nove Bajadere Amarus je u raskošnom tamnom nougatu, obogaćenom komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

‘Elegantna i profinjena pralina bogatog okusa Bajadera ima preko 60 godina dugu povijest, ispunjenu tradicijom vrhunske izrade i prepoznatljivom kvalitetom najboljih sastojaka. Prema ocjeni hrvatskih potrošača, Kraš je najbolji
proizvođač slastica na tržištu, a njegov najpoznatiji brend – Bajadera, već godinama je najjača pralina. Upravo zbog naših kupaca odlučili smo obogatiti asortiman naših najjačih brandova, prvenstveno Bajadere i Dorine novim
okusima’, izjavila je direktorica Službe marketinga, Andreja Hanžek.

Davnih 1920-ih godina Kraš je počeo s proizvodnjom raznovrsnih ručno rađenih nougat proizvoda iz kojih se razvila Bajadera koja 1954. postaje zaseban proizvod.

‘Danas kada je proizvodni proces u potpunosti automatiziran, mi još uvijek s ponosom možemo tvrditi da je zadržana originalna receptura Bajadere s početka prošlog stoljeća. Na ovakvim temeljima, s posebnom pažnjom i stručnošću, razvijan je i novi okus Bajadere – Amarus koji na poseban način spaja Kraševu tradiciju, kvalitetu i iskustvo’, izjavila je Pamela Bolarić, brend menadžerica u Krašu.

Osim raskošnog okusa, Bajadera Amarus dolazi u ekskluzivnom, luksuznom pakiranju elegantne kombinacije platinaste i crne boje te u dva izdanja: kutiji s metaliziranom navlakom i metaliziranoj vrećici koja svojim oblikom podsjeća na dijamant. Neponovljiva Bajadera Amarus savršen je odabir za originalan poklon koji će dodatno obogatiti nadolazeće vrijeme darivanja svojom jedinstvenom čarolijom vrhunskog užitka.

K. R.