Kraš: Nitko kao ti

Tvrtka Kraš, najveći hrvatski proizvođač konditorskih proizvoda, pokrenula je novu kampanju ‘Nitko kao ti’, kojom svoje vjerne potrošače želi još jače povezati s njihovim omiljenim brendovima.

Kraš je, radeći na novoj kampanji, okupio čitav niz profesionalaca koji su ispričali suvremenu, razigranu i emotivnu priču, blisku svim generacijama.

Kraševi proizvodi, u kojima uživaju svi članovi obitelji, predstavljeni su originalno i zabavno, na način da je svaki od njih doživio personifikaciju; tako je Bajadera postala zanosna ljepotica u raskošnoj haljini, Bronhi markantni zavodnik, Dorina lješnjak djevojka moderne frizure, a legendarne bombone 505 sa crtom utjelovila je zaigrana djevojčica.

Snimanje kampanje odvijalo se pod redateljskom palicom Tome Brejca, poznatog slovenskog redatelja s londonskom adresom, koji je radio za neke od najpoznatijih svjetskih brendova. Još su tu i svima znana imena poput vizažista Saše Jokovića, frizera Mije Majhena, domaćih modnih kreatora i mnogih drugih. Dodatnu emotivnu notu televizijskoj i radijskoj reklami dala je i svevremenska pjesma Parnog valjka ‘Kao ti’.

Svatko će zasigurno naći neku posebnu vezu s Kraševim proizvodima, a onaj tko još nije, zaljubit će se u Bajaderu, Fontanu ili Bronhi i reći: ‘Nitko kao ti!’.

Kraš