Kućanski aparati Miele Generation 6000

Miele je predstavio potpuno novu liniju ugradbenih kućanskih uređaja koja obuhvaća: pećnice, mikrovalne pećnice, kombinirane mikrovalne pećnice, parne pećnice, kombinirane parne pećnice, kuhinjske nape, ugradbene uređaje za kavu, hladnjake i zamrzivače te vinske hladnjake. Inovativno upravljanje s dodirom prsta čini korištenje ovih uređaja jednostavnijim nego ikada prije. Aparati Miele Generation 6000 su sada praktičniji, brži i mnogo učinkovitiji.

Uređaje nove linije Generation 6000 jednostavno je uklopiti u svaku vrstu i boju kuhinje obzirom da se nude u čak 4 finiša: plemeniti čelik, opsidijan crna, brilijant bijela i havanna smeđa. Novi uređaji su dizajnerski element moderne kuhinje s velikim udjelom staklenih elemenata. Uređaje obilježavaju horizontalni stakleni elementi i markantna ručka od plemenitog čelika koja daje dojam lebdenja na elegantnom uređaju. Čiste dizajnerske linije dovedene su do savršenstva s uređajima koji su potpuno ostakljeni crnim, smeđim ili briljantno bijelim staklom.

M Touch – upravljanje dodirom prsta – Precizno upravljanje s intuitivnim rukovanjem

S inovativnim M -Touch zaslonom brzo se stiže do cilja: upotreba ovog zaslona jednostavna je i razumljiva. Upravljanje uređajem pritom se događa brzo i intuitivno direktnim dodirom ili jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana s tekstom. Mnoge funkcije mogu se odabrati jednim dodirom prsta. Na središnjem zaslonu s tekstom u bijeloj boji i simbolima na crnoj pozadini informacije su izvrsno vidljive te su istaknute u boji radi lakšeg snalaženja kroz postavke.

Nove funkcije koje ima ekskluzivno samo Miele : MultiSteam , CupSensor , FlexiLight

U cijelu liniju uređaja Generation  6000 Miele je ugradio brojna inovativna tehnička rješenja koja dižu nivo koncepta kao cjeline. Najbolji primjeri su Multisteam tehnologija za parne pećnice, Cup sensor za ugradbene aparate za kavu i Flexlight na rashladnim uređajima.

MultiSteam za savršenstvo po vašem ukusu

Miele parne pećnice su pravi svestrani uređaji i idealan dodatak pećnici i ploči za kuhanje. Obzirom da je vrijeme kuhanja identično pri kuhanju na pari kao i klasičnom kuhanju, ne moraju se mijenjati navike kuhanja. Predjelo, juhu, ribu, meso, povrće, prilog ili slastice mogu se pojedinačno pripremiti – ili cijeli jelovnik u samo jednom postupku kuhanja.  Zahtjevne želje – al dente ili jače kuhano – mogu se individualno ostvariti s Miele parnom pećnicom.  Za savršene rezultate brine se jedinstveno vanjsko stvaranje pare u obliku Miele MultiSteam tehnologije. Osam ulaza za paru jamči brzo stvaranje pare, najkraće moguće vrijeme grijanja i raspodjelu pare za ujednačene rezultate.

CupSensor  za idealni razmak: jedinstveni senzor ruba šalice prepoznaje visinu šalice i podešava središnji izlaz na odgovarajuću visinu.

Bez obzira na to da li kuhamo latte macchiato u visokoj staklenoj šalici ili espresso u maloj šalici –senzor uvijek podešava idealni razmak do ruba šalice što eliminira prskanje kave ili mlijeka. Radi svega toga pjena je savršena i kava se ne ohladi prebrzo. CupSensor automatski podiže središnji izlaz za 1cm kada prepozna da priprema mliječnu pijenu kako bi osigurao da ostane čist. Nova Generation 6000 linija obuhvaća i nove rashladne uređaje. One su konstruirane tako da stvaraju wow efekt kada se otvore njihova vrata, zahvaljujući FlexLight LED rasvjeti svake pojedinačne police. LED svijetla su pričvršćena na prednji rub svake staklene police i tako daju unutrašnjosti idealno osvjetljenje.  Čak i kada moramo u hladnjaku prerasporediti položaj polica jer želimo umetnuti veliki kolač, FlexLight stvara i dalje idealnu svjetlost.

Uređaji linije Generation 6000 već su dostupni i u Hrvatskoj.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.