Kvarnerski dan turizma- Među nagrađenim turističkim djelatnicima su i crikvenički djelatnici

U petak, 8. prosinca, AMADRIA PARK HOTEL ROYAL u Opatiji bio je domaćin tradicionalnog KVARNERSKOG DANA TURIZMA, koji je zaključen na najljepši način – svečanom dodjelom nagrada najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima.

Nagrada „Čovjek, ključ uspjeha – Djelatnik godine 2023.“ u kategoriji kuhar/ica, na državnoj razini, dodijeljena je Slavici Matošević iz hotelske tvrtke „Jadran d.d.“.

Uručene su nagrade i na županijskoj razini i to:

  • Katarina Stojević – turistička animatorica
  • Marino Bošnjak („Taxi Marino“, Selce) – djelatnik u prijevozu
  • Viviana Kalmar Jakovljević („Kalmar Implant Dentistry 2 d.o.o.“) – djelatnik u zdravstvenom turizmu
  • Tea Švob (Policijska postaja Crikvenica) – policijski službenik

„Svi znamo da je u turizmu doista čovjek ključ uspjeha. Izuzetno smo zadovoljni što je i ove godine Crikvenica pokazala da naši turistički djelatnici znaju kako se to radi. Ovim putem čestitam dobitnicima nagrada i vjerujem da će oni nastaviti raditi tako dobro kako su radili i do sada te da ćemo u nadolazećim godinama imati priliku čestitati i mnogim drugim djelatnicima u turizmu s područja naše rivijere,“ rekla je direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić.

Čestitamo svim sretnim dobitnicima, a posebno onima s Rivijere Crikvenica, koji su i ove godine dokazali da su naši turistički djelatnici oni zbog kojih se gosti vraćaju u destinaciju.

TZ Crikvenice