Ledo fitness izazov: Izvrsni rezultati

Velika završnica Ledo fitness izazova održana je ovog vikenda na zagrebačkom jezeru Jarun.

Mnoštvo vježbača okupilo se na zajedničkom zabavno edukativnom programu gdje su imali priliku dobiti pokoji savjet o pravilnoj prehrani i zajedno sa ambasadoricom projekta Renatom Sopek vježbati na otvorenom. Najveće zvijezde ovog zabavno-rekreativnog druženja bilo je deset kandidata koji su u protekla dva mjeseca kroz Slim fit program iz temelja promijenili svoje prehrambene navike. Program je za svakog pojedinca zasebno sastavio tim stručnjaka poliklinike Aviva (nutricionist, kineziolog, psiholog i internist). Povrh toga, uz budnu pažnju kineziologa  iz prestižne poliklinike Aviva, u svoju su dnevnu rutinu uključili i redovitu tjelesnu aktivnost. Sada su zadovoljniji, fit i spremni za ljeto!

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez Leda iz čijeg je tima i potekla ideja o projektu koji će podsjetiti na činjenicu da baš svatko može usvojiti zdrave životne navike. Presudnu ulogu u preobrazbi kandidata Ledo fitness izazova imala je upravo Ledo smrznuta hrana izrazite nutritivne vrijednosti. Povrće, voće i riba iz Leda dostupni su tijekom cijele godine, a pripremaju se brzo i lako te na taj način omogućavaju da svatko tko želi može učiniti svoju prehranu raznolikijom i zdravijom. Svi kandidati okupljeni na ovom pravom malom slavlju zdravlja kao svoje najveće postignuće, istaknuli su upravo činjenicu da je uravnotežena i redovita prehrana njihovo najveće postignuće.

Vrhunac ovog druženja bilo je proglašenje najuspješnijih polaznika, a oni su osim jednog nezaboravnog iskustva kući ponijeli i druge vrijedne nagrade. Trećeplasirani Mario Popec tako je osvojio polugodišnju pretplatu na časopis Glorija te Glorija poklon paket. Mario je priznao kako sudjelovanjem u programu nije iz temelja promijenjena samo njegova svakodnevica, već je zdrave navike usvojila i čitava njegova obitelj.
Drugo mjesto osvojila je Cristina Sučec, službenica iz Zagreba koja je također trudom i upornošću dosegla planirane rezultate, a posebno je bila oduševljena svojim poklonom. Osvojila je naime  dvomjesečnu članarinu u teretani poliklinike Avive u kojoj je protekla dva mjeseca predano trenirala pa će istim tempom nastaviti i dalje.

Prvu nagradu, Ledo wellness vikend za dvije osobe u Vitality hotelu Punta na Malom Lošinju te jednogodišnju preplata na časopis Glorija i Glorija poklon paket, osvojila je gospođa Zvjezdana Margetić. Ona tvrdi kako su joj najveći poticaj za uspjeh bila njena djeca, a najveća potpora njen suprug s kojim će na Ledo wellness vikendu proslaviti dvadesetu godišnjicu braka.

Članovi Ledo tima i stručnjaci iz poliklinike Avive na jarunskom su druženju dobili još jednu priliku obratiti se kandidatima. Jednoglasno su im čestitali i poručili da nastave primjenjivati novostečena znanja i zdrave navike.

Ledo