Ledo fitness izazov

U namjeri da svojim korisnicima ukaže na važnost redovite tjelovježbe u kombinaciji s uravnoteženom prehranom, Ledo je zajedno s poliklinikom AVIVA osmislio nagradni natječaj pod nazivom Ledo fitness izazov. Cijelom timu pridružila se i TV voditeljica te fitness instruktorica Renata Sopek kako bi vlastitim primjerom svjedočila o pozitivnim učincima zdravih životnih navika.

Svi koji se žele hraniti zdravije, vježbati više te živjeti i osjećati se bolje, mogu se prijaviti za sudjelovanje u projektu. Prijave se prikupljaju putem aplikacije na www.ledo.hr, a potencijalni kandidati već će pri samim prijavama morati pokazati sportski duh jer priliku za sudjelovanje dobiva tek prvih 20 najbrže prijavljenih.

Nakon testiranja u poliklinici AVIVA samo 10 odabranih kandidata krenut će u individualno prilagođeni program preobrazbe. Uz savjete i podršku stručnjaka poliklinike AVIVA među kojima su vrhunski nutricionisti i kineziolozi, kandidati će usvojiti zdrave životne navike te fit i zadovoljni dočekati ljeto.

Ovaj program nije isključivo usmjeren na 10 polaznika programa već na sve one kojima treba poticaj i savjet o tome kako zdravije živjeti te kako malim koracima postići velike rezultate i biti zadovoljniji u vlastitom tijelu. Dobro je poznato da će pritom presudnu ulogu odigrati prehrana, a zahvaljujući bogatom asortimanu Ledo smrznutih proizvoda od ribe te raznih povrtnih i voćnih kombinacija dostupnih u svako doba godine uvelike će olakšati pripremu brzih i ukusnih obroka.

Program će trajati između 5. svibnja i 27. lipnja, a završnica će biti održana na zagrebačkom jezeru Jarun gdje će Renata Sopek i 10 kandidata Ledo fitness izazova dočekati sve Zagrepčane željne rekreacije te još jednom prenijeti poruku i vlastito iskustvu o sudjelovanju u programu Ledo fitness izazova te promjenama i transformaciji kroz koje su prolazili tijekom provođenja programa.

P. R.