Ledo Jackpot sladoled na štapiću za višestruki dobitak

Kupi Ledo Jackpot sladoled i osvoji i do 10.000 kuna

Ledo  u suradnji s Hrvatskom lutrijom ovoga ljeta ponovno udružuje snage i donosi višestruku sreću svim ljubiteljima sladoledne rapsodije na štapiću.  Uz već dobro poznati okus sladoleda od vanilije obogaćenom nougat preljevom, dolazi i nagradna srećka s mogućim dobitkom i do 10.000 kuna sretnom kupcu.

Jackpot sladoled na štapiću pruža jedinstveni užitak s elementom iznenađenja i sreće, a sladoledu daje dodanu vrijednost. Unutar svakog pakiranja nalazi se srećka Hrvatske lutrije, a 151.151 srećka je dobitna. S mogućnošću osvajanja od 5 do 10.000 kuna, ovaj sladoled namijenjen je samo Ledo obožavateljima starijim od 18. godina. Nagradni fond dobitaka iznosi 810.000 kuna.

Uz Ledo Jackpot, sladoled više nije samo sladoled već prilika da iskušate sreću i osvojite novčani dobitak, a ova bogata eksplozija okusa u samo jednom lizu oduševit će sve ljubitelje ukusnih deserata koji vole nagraditi sebe i svoja istančana nepca vrhunskim užitkom.

Ovoga ljeta potražite u Ledo rashladnim škrinjama diljem Hrvatske jedinstvenu poslasticu, sladoled Jackpot koji će ispuniti sve vaše snove te koji, osim što donosi spas od ljetnih vrućina, donosi i spas za kućni budžet. Kupite stoga Jackpot sladoled već danas i okušajte svoju sreću jer ovoga se ljeta doista isplati kupiti Ledo sladoled!

PR: 404