Ledo Jaffa savijača

Zamamni miris upravo pečene savijače povezujemo s najljepšim uspomenama iz djetinjstva. Savijače kako su ih pripremale naše bake – najčešće sa sirom, višnjama ili jabukama – vječni su klasici kojima se uvijek vraćamo.

Ova tradicionalna slastica od lisnatog tijesta pruža, međutim, puno više mogućnosti, a neke od njih hrvatskim je potrošačima otvorio Ledo svojom ponudom tradicionalnih savijača inovativnih okusa. Najnovija je savijača Jaffa s nadjevom od naranče i čokolade.

Ledo Jaffa savijača gotova je za samo 30 minuta i idealan je izbor za istinske ljubitelje slatkog. Savijača Jaffa ljubiteljima slastica nudi proizvod koji kombinira prepoznatljiv i omiljen okus u obliku koji predstavlja novitet u Ledo asortimanu Tijesta. Ledo savijače gotove su za samo 30 minuta i idealne su za istinske ljubitelje slatkog koji žive užurbanim životom.

Za pripremu tradicionalnih savijača s klasičnim okusima najbolja osnova i dalje je Ledo tijesto za savijače, a nove Ledo gotove savijače s inovativnim okusima dodatno obogaćuju izbor i pružaju bogatstvo okusa koje smo dosad mogli naći samo u nekim drugim slasticama.

Ledo je ove godine lansirao tri okusa savijača: s okusom tamne čokolade i višnje, s kokosom i kremom okusa lješnjaka te novu savijaču s okusom Jaffa. Među savijačama s inovativnim okusima najpopularnija je savijača s vanilijom i šumskim voćem, a kako biste saznali hoće li njezino mjesto zauzeti savijača s okusom Jaffa, udovoljite si i zasladite se tom omiljenom kombinacijom okusa što prije.

P. R.