Ledo ljetne delicije

Omiljeni Ledo proizvodi – Gamberi, Dagnje i Plodovi mora – od nedavno su dostupni u novom osvježenom ruhu koje na prvi pogled privlači atraktivnim izgledom, a gurmani će se još više oduševiti morskim delicijama koje mogu pripremiti na brojne kreativne i nepcima ukusne načine.

Maštoviti recepti pomno osmišljeni u Ledu, koji se nalaze na novim pakiranjima Ledo proizvoda, odlično će se uklopiti u ljetne jelovnike zbog svoje brze pripreme, laganih i osvježavajućih okusa te kvalitetnih namirnica.

Plodovi mora jedan su od glavnih sastojaka Mediteranske kuhinje koja je prema mišljenju brojnih nutricionista gotovo uvijek prva preporuka za sve one koji paze na liniju i žele se hraniti zdravo, upravo iz razloga što obiluje hranjivim sastojcima. Istovremeno lagana jela iz mediteranske kuharice bit će pravo osvježenje u vrijeme vrućih ljetnih mjeseci.

Tjestenine, rižota, buzare i osvježavajuće salate odličan su odabir za ručak ili večeru, a zahvaljujući Ledo Gamberima, Dagnjama i Plodovima mora koje nije potrebno prethodno odmrzavati, bit će gotovi u trenu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.