Ledo odabire polaznike fitness izazova

Potencijalni polaznici Ledo fitness izazova okupili su se jučer u poliklinici AVIVA gdje ih je dočekao Ledo Medo i ambasadorica projekta, TV voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek. Po objavljivanju natječaja za Ledo fitness izazov prikupljeno je čak 500 prijava, a priliku za sudjelovanje dobilo je tek 20 najbržih. Kako sami kažu, privukla ih je ideja da kroz osam tjedana programa mogu usvojiti zdrave navike i dočekati ljeto u top formi.

Uz treninge presudnu ulogu u Ledo fitness izazovu odigrat će i uravnotežena prehrana individualno prilagođena svakom kandidatu. Za nju je zadužen Ledo čiji program smrznute hrane nudi brojne povrtne kombinacije i ribu u svako doba godine, a za pripremanje finih obroka od ovih namirnica potrebno je uistinu malo vremena. Ambasadorica Renata Sopek već je na samom upoznavanju ohrabrila polaznike i objasnila im da je u Ledo fitness izazovu presudna disciplina te da je izuzetno važno pridržavati se uputa nutricionista i kineziologa, jer će u tom slučaju i njihovi rezultati biti na razini očekivanja.

Kandidati su poslije upoznavanja prošli i kratko testiranje, a nakon što je njihova ambasadorica Renata ‘probila led’ i obavila sistematski pregled, isto će učiniti i desetero kandidata koji su prošli testiranje. Kroz tjedan dana doznat ćemo i tko će idućih osam tjedana prolaziti Slim fit 2 program poliklinike AVIVA te službeno postati polaznik Ledo fitness izazova.

‘Ledo fitness izazov je jedna vrlo pozitivna priča. Ovo je odličan način da se ljudima naglasi važnost tjelesne aktivnosti i naravno da ju je izuzetno važno nadopuniti kvalitetnom prehranom. Rado sam se odazvala pozivu da budem ambasadorica ovog projekta i jako mi je drago da ljudi na njega izuzetno pozitivno reagiraju’, rekla je Renata.

O kandidatima, njihovoj preobrazbi, očekivanjima i izazovima s kojima se susreću možete čitati na www.ledo.hr