Ledo piletina i puretina

Novosti iz Ledo škrinje oduševit će ljubitelje najfinijih pilećih i purećih specijaliteta.

Radi se o pravim klasicima poput cordon bleua i paniranih pilećih medaljona i odrezaka, ali i o delicijama namijenjenim ljubiteljima egzotičnijih poslastica poput kebaba ili američkog specijaliteta, mariniranih krilca.

Novosti u Ledo škrinji su Ledo panirani cordon bleu 500g, Ledo Panirani pileći medaljoni 500g i Ledo Panirani pileći odrezak 480g punjen šunkom i sirom. Ukusni specijaliteti nalaze svoje obožavatelje kod svih generacija. Ledo nudi proizvode koji su jednostavni za pripremu i izvanredan su odabir u svakoj situaciji.

Tu su i novosti za ljubitelje omiljene orijentalne poslastice, Ledo kebab 500g. U Ledo škrinji možete pronaći već začinjeno nasjeckano pureće meso, niske energetske vrijednosti namijenjeno upravo pripremi čuvenog kebaba. Sve što vam je potrebno uz meso su lepinja ili tortilja te ukusni umaci.

Ljubitelje pikantnih okusa oduševit će još jedan novitet u Ledovoj ponudi, Ledo Marinirana pileća krilca 600g. Za njihovu pripremu potrebno je petnaestak minuta, a pripremljena zlatno žuta krilca idealno se slažu uz slatko-kiseli umak. Za njihovu pripremu nije potrebno mnogo kulinarskog umijeća, a užitak koji pružaju jednostavno je neodoljiv.

Sve one koji paze na liniju posebno će oduševiti usitnjeno pileće meso, jer od sada tradicionalna jela poput bolognesa, ćufta ili lasagna postaju manje kalorična. Ledo Usitnjeno pileće meso 500g idealna je alternativa crvenom mesu kad poželite pripremiti lagan i ukusan obrok od pilećeg mesa.

Ledo