Ledo pokrenuo veliku ljetnu nagradnu igru „Uz sladoled do Sreće!“ s bogatim fondom nagrada

Ledo je u ljetnim danima, za sve svoje kupce, uz raznovrsnu ponudu sladoleda pripremio i veliku nagradnu igru „Uz sladoled do Sreće!“ s bogatim fondom nagrada. Sudjelovati u nagradnoj igri je vrlo jednostavno: svatko tko kupi veliko ili malo pakiranje Quattro sladoleda ili Ledo multipack pakiranja ima šansu osvojiti vrijedne nagrade. Potrebno je samo poslati broj računa s osobnim podacima na SMS broj 60221 ili se prijaviti putem stranice nagradna.ledo.hr. Brojni sladoledoljupci mogu osvojiti fantastične dnevne i mjesečne nagrade, jer Ledo svaki dan sretnom dobitniku daruje iPhone 12, dok mjesečno dijeli po jedan vrijedan automobil – Volkswagen T-Roc. Nagradna igra traje kroz cijelo ljeto, sve do 29. kolovoza, a ukupan nagradni fond sadrži čak 62 vrijedne nagrade koje čekaju svoje sretne dobitnike.

„Uvijek se iznova veselimo nagrađivanju naših vjernih potrošača, stoga smo i ovoga ljeta za njih priredili veliku nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade. Ovom prilikom pozivamo sve obožavatelje sladoleda da se u vrućim danima osvježe svojim najdražim Ledo sladoledom i pritom iskušaju sreću u osvajanju bogatih nagrada koje im daruje Ledo“,istaknuo je Krunoslav Stančić,Senior Brand  Manager iz Leda.

Stoga ne zaboravite ovog ljeta iz vaše omiljene Ledo škrinje odabrati svoje najdraže Quattro i Ledo multipack sladolede koji će vas i cijelu obitelj osvježiti tijekom vrućina, ali i razveseliti sa super nagradama!

Više detalja o pravilima nagradne igre može se pronaći na nagradna.ledo.hr, a sve o nagradnoj igri može se pratiti i na Ledo društvenim mrežama, Facebook i Instagram stranici.

Ledo