Ledo spreman za najbolju sladolednu sezonu do sad

  • Najavljena najbolja sladoledna sezona s 44 nova sladoleda
  • Godišnji rast izvoza 30% na tržištima izvan regije potvrdio jaku poziciju Leda
  • Humanitarna akcija za djecu iz SOS dječjeg sela Lekenik razlog više da budete svibnja na Sladoledanu u Maksimiru

Čak 44 nova sladoleda s posebnim naglaskom na inovacije, te do sad neviđene kombinacije okusa samo su dio novosti koje je Ledo, vodeći hrvatski i regionalni proizvođač sladoleda danas predstavio medijima, najavivši tako novu sladolednu sezonu.

Nova sladoledna sezona bit će u znaku inovacija u vrlo širokom asortimanu za sve skupine vjernih Ledo potrošača. “Pripremili smo se bolje nego ikad i izrazito smo optimistični, a osobno vjerujem da ćemo ove godine srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda” izjavila je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja Ledo d.d.

Ledo u svom cjelokupnom asortimanu ima čak 210 različitih sladoleda, a  trećinu svoje proizvodnje izvozi na više od dvadeset stranih tržišta u Europi, Africi i Aziji.

Ledo Medo i Iva Šulentić web

Hešteg sladoled – jedinstven po obliku i okusu

Inovativan pristup, moderna tehnologija i kvaliteta sirovina – to su temelji na kojima Ledo gradi svoju uspješnu strategiju osvajanja i zadržavanja izuzetno jake i stabilne pozicije u regiji, ali i ostatku svijeta. Koliko se uspješno Ledo nosi i s najvećim svjetskim kompanijama u segmentu sladoleda potvrdilo je i zadnje istraživanje Euromonitora, prema kojemu Ledo čvrsto drži visok udjel na tržištu cijele Adria regije. Na svjetskoj razini Ledo je prepoznat kao dobar partner i ima jako dobru suradnju s nekim od najpoznatijih svjetskih kompanija, te bilježi godišnji rast izvoza 30% na tržištima izvan regije. Značajno priznanje za Ledo došlo je i iz Mintela, svjetski poznate globalne kompanije za business intelligence, koja je objavila opsežnu analizu portfelja Ledo proizvoda s posebnim naglaskom upravo na inovacije.

A među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Hešteg, sladoled na dva štapića, jedinstven po svom obliku u svijetu. Radi se o sladoledu koji kombinira ukusnu kombinaciju vanilije s preljevom od naranče. I King obitelj dobila je dva nova člana, King Love i King Caramel Adventure, koji su već pronašli svoje obožavatelje.

Ponuda sladoleda u kornetu ove je sezone obogaćena novim članovima Lješnjaka i Maline Cake, a tu je i posebni Kornet Cookie, prvi sladoled u tamnom kornetu. I u segmentu obiteljskih pakiranja Ledo proširuje svoju ponudu Quattro pakiranja sa savršenim kombinacijama okusa i zabavu za cijelu obitelju, a uz Ledo torte svaki trenutak moguće je učiniti posebnim.

Ne zaboravite svoju SladoleDan majicu

Kako bi se svi ljubitelji sladoleda iz prve ruke i na jednom mjestu mogli uvjeriti u sve novosti, Ledo je u čast najomiljene slastice i ove godine pripremio nezaboravnu zabavu na jedinom prazniku sladoleda

pr