Lidl: Svježina – Voće i povrće

Foto:Igor Šoban

Lidl je u prekrasnom prostoru zagrebačkog restorana Gallo, predstavio svoju kampanju Svježina, a chef Tomislav Škunca Škuf i voditeljica Renata Sopek pripremali su slasne obroke od svježeg voća i povrća s Lidlove tržnice.

Namirnice s Lidlove tržnice uvijek su svježe i kontrolirane te zajamčene kvalitete i najpovoljnije cijene. Lidlova tržnica mami sočnim jabukama, zrelim citrusima, povrćem punim vitamina.

Baš kao i na omiljeni plac, na Lidlovu tržnicu dolazimo kako bismo svakodnevno iz obilja svježeg voća i povrća odabrali najbolje namirnice od kojih se kuhaju ukusna, zdrava i raznolika jela.

Lidlovo voće i povrće u tržnice se dostavlja svakodnevno, a iskusni radnici kontroliraju njegovu svježinu i kvalitetu, posebno pazeći da su temperatura i vlažnost zraka idealni za prijevoz i skladištenje voća i povrća, pa su tako u trgovini samo sočne i mirisne namirnice. Redovito se kontrolira cijeli proces dostave, a namirnice koje ne zadovoljavaju kvalitetom, vraćaju se proizvođaču. Također, Lidl godinama surađuje s provjerenim dobavljačima, smanjujući broj posrednika između kupaca i proizvođača.

Lidl