Ljepotice na castingu za Fashion Week

Kada se na jednom mjestu nađe više od tristo prekrasnih manekenki i manekena, zna se kako je došlo vrijeme za Dreft Fashion Week Zagreb (DFWZ) casting. Hypo centar su preplavile djevojke i mladići željni u svoj životopis upisati i prestižni događaj poput DFWZ-a koji će se održati od 9. do 11. svibnja.

Modele koji će na pisti predstaviti njihove kolekcije za sezonu jesen/zima 2013/14 birala su poznata imena domaće modne scene Toni Rico, Ivana Popović, Mladen Grubić, Milena Rogulj, Ivančica Hrustić, Natalija Smogor, Kristina Burja, Maja Hrastinski, Ana Kujundžić, Zjena Glamočanin i pobjednica DFWZ natječaja za mlade dizajnere, Dreft Next Generation, Marica Pažanin koja će po prvi puta predstaviti svoju kolekciju.

Kao što sva događanja DFWZ-a prolaze u ugodnom i opuštenom raspoloženju, tako je bilo i na castingu. Manekeni su jedva dočekali zasjati u najboljem svjetlu, a neki su morali čak pokazati i svoje kondicijske vještine kao što su sklekovi ili znanje riječi pjesama renomiranih hrvatskih izvođača. Manekenke su se imale priliku provozati se u Golfu 7,  službenim vozilom DFWZ-a i upriličile pravi foto session.

A. D.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.