Ljetni predah s obitelji u Supetru na Braču

Doris Pinčić: ljetni predah s obitelji u Supetru na Braču

Unutarnji i vanjski bazeni za odrasle i djecu, Island Spa i wellness oaza, sportski tereni, fitness centar, Lennox park s aktivnostima za cijelu obitelj, dnevni i večernji animacijski program te prekrasan Supetar, razlozi su zašto je mlada glumica za ljetni predah odabrala Waterman Svpetrvs Resort

IMG_20160706_164236Planiranje ljetnog odmora s malim djetetom nije nikakav problem, upravo suprotno. Velika je radost što imamo to malo biće. Ovo je njemu sve prvi put, pa ono što mi možda ne vidimo i na što smo zaboravili proživljavamo na njegov dječji način. To je takav nevjerojatan doživljaj pa se i nama vrate sjećanja na djetinjstvo i sve proživljavamo ponovo – kaže Doris Pinčić Rogoznica, mlada glumica i voditeljica koja je iskoristila slobodan vikend za ljetni predah s obitelji u Supetru na Braču. Za njezinog sina vožnja trajektom bila je posebno iskustvo, a kada je otkrio bazen u Waterman Svpetrvs Resortu njegovoj sreći nije bilo kraja.

Doris i njezin suprug pomno su tražili mjesto za odmor, a Waterman Svpetrvs Resort ih je osvojio na prvi pogled. Okružen maslinicima, borovom šumom i mirisnim mediteranskim biljem, resort se prostire se na 150 tisuća četvornih metara ravnog terena, pa su se oni u potpunosti mogli opustiti dok je njihovo dijete uživalo u igri.

Tata Boris je bio zadužen za vodene aktivnosti i brčkanje u bazenu, dok je mama Doris sa sinom otkrila Lennox park sa zabavom za čitavu obitelj gdje je zaigrala šah na velikoj ploči i okušala se u mini golfu.

„Na odmoru mi je vrlo važno da imam mogućnost izbora, a ovaj resort nam upravo to pruža. Naše dijete može uživati u bogatom animacijskom programu, kupati se u bazenu ili moru, igrati se s drugom djecom, a možemo se i povući u intimu, uživati u šetnjama po otoku i istraživanju njegovog bogatstva. Iako je riječ o prostranom resortu, nemate osjećaj da tu boravi velik broj ljudi, sve je nekako na dohvat ruke i prilagođeno vama“, ističe Doris koja se i na Braču svako jutro ustajala oko pet sati kako bi uživala u trčanju s pogledom na more, okružena mirisnim biljem.

IMG_20160706_163024-1_crop_600x315

„Bez problema žrtvujem jutarnja spavanja, ali i večernje izlaske kako bi se uspjela ustati prije sunca. Ovo je za mene pravi odmor. Čari wellnessa, dobra knjiga, druženje s obitelji, igra s djetetom, kristalno čisto more… Blizu smo savršenstva“, zaključuje Doris.

PR: Lollipop