Mali nogomet uz Žuju i kobase

Iako je sve mirisalo na prvotravanjsku šalu, Ožujsko pivo zajedno s ambasadorima turnira Dariom Šimićem i Mateom Beusanom zaista vodi najbolju malonogometnu momčad Ožujsko kupa u Brazil.

Tako će u vrućem nogometnom ljetu, osim dobrog nogometa i zabave, svi sudionici najvećeg domaćeg malonogometnog turnira imati priliku osvojiti nikad vrednije nagrade, a najbolju ekipu očekuje put u kolijevku nogometa, na najveći sportski spektakl na svijetu. Dovoljno je ispuniti prijavnicu i priložiti 100 čepova Žuje, a sve dodatne informacije o turniru mogu se pronaći na internetskoj stranici www.ozujskokup.hr.

O ovogodišnjim aktivnostima te novostima u sklopu turnira na konferenciji za novinare u History caffe clubu govorila je Vlatka Bartulović iz Zagrebačke pivovare, koja je istaknula: ‘Činjenica da se Ožujsko kup održava petu godinu zaredom dokazuje da je prijateljstvo između Ožujskog piva i nogometa neraskidivo. Veseli me to što nastavljamo tradiciju ovog sportskog događanja koje je preraslo u najmasovniji amaterski malonogometni turnir u Hrvatskoj. Veliko nam je zadovoljstvo što je ove godine vrijednost projekta prepoznalo još više partnera i medijskih pokrovitelja koji su osigurali vrijedne nagrade za prijavljene ekipe i gledatelje. Najprivlačnija nagrada zasigurno je putovanje pobjedničke ekipe u Brazil, kojoj će se ove godine pridružiti i najsretniji gledatelj, odnosno ukupni pobjednik natjecanja u stolnom nogometu koja će se održavati na svim kvalifikacijskim turnirima.’

O primamljivim nagradama i svojoj ulozi nadovezao se i ambasador ovogodišnjeg Ožujsko kupa Dario Šimić: ‘Vjerujem da je prva nagrada, putovanje u Brazil, ostvarenje sna svakog ljubitelja nogometa. Biti dio navijačke groznice jednako je uzbudljivo kao i biti dio ekipe na terenu. Drago mi je da je ovaj turnir s četverogodišnjom tradicijom iz godine u godinu sve bolji te da mi se pružila mogućnost da kao ambasador zajedno s Mateom Beusanom sudjelujem u ovom projektu koji promovira sport, rekreaciju i druženje.’

Ovogodišnji najveći amaterski malonogometni turnir u Hrvatskoj podržali su i mnogobrojni drugi partneri – Konzum, Samsung, Podravka, evotv, Kelme i Kia motors – koji će osigurati vrijedne nagrade za prijavljene ekipe i gledatelje.

Ožujsko pivo u sklopu 16 nacionalnih kvalifikacijskih turnira diljem Hrvatske svim nogometnim amaterima pruža mogućnost ulaska u veliko finale u Zadru i osvajanja nevjerojatnog putovanja u Brazil. Time poklanja svim ljubiteljima nogometnog nadmetanja pravu sportsku poslasticu ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu i izvrsnu zabavu s društvom u svojoj lokalnoj zajednici.

P. R.