Margarin s rumom za kolače

Zvijezda je plasirala na tržište novi premium margarin s aromom ruma, kako bi svojim korisnicima omogućila pripremanje i pečenje poslastica s užitkom.

Upravo aroma ruma, ovaj premium margarin čini najboljim sastojkom za pripravljanje raznih deserta i ukusnih slastica. Radi se o inovativnom proizvodu iz Zvijezdine linije tvrdih margarina za kuhanje i pečenje, koji u sebi sadrži aromu ruma što ga čini i najboljim odabirom u kuhinji prilikom pripreme vrhunskih kolača, krema, kuglica i drugih čarobnih delicija.

Ovaj visoko kvalitetni proizvod proizveden je kao zamjena za sastojke u svim receptima, koji u sebi sadrže rum kao dodatak, a koja će na taj način olakšali izradu slatkih zalogaja te ih učiniti još finijima i lakšima. Osmišljen je za sve sladokusce i ljubitelje okusa i mirisa ruma, kako bi mogli uživati u omiljenim kreacijama i maštovitim receptima.

Kao inspiraciju, donosimo i originalan recept za izradu svima omiljenih rum kuglica.

Sastojci:
1 margarin s aromom ruma
200 g. čokolade za kuhanje
300 g. šećera u prahu
350 g. mljevenog keksa
malo mlijeka /malo soka od naranče
mrvice od čokolade
100 g. mljevenog lješnjaka ili oraha

Priprema rum kuglica:
Istopiti margarin na laganoj vatri i dodati čokoladu. Kad se otopi smjesa, skloniti s vatre te dodati šećer i keks. Polako promiješati i po želji dodati malo mlijeka ili malo soka od naranče. Oblikovane kuglice uvaljati u mljevene lješnjake, orahe ili u čokoladu.