![MarinaTomasevic-Ciho2 [470x140]](https://www.menu.hr/wp-content/uploads/2013/03/MarinaTomasevic-Ciho2-470x140.jpg)
Zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom Marina Tomašević poklonica je dobre ‘dalmatinske spize’, ali ne bježi niti od kontinentalnih specijaliteta.
No, njezina kulinarska znatiželja odvela ju je i puno dalje do istraživanja kako pripremiti popularnu ribu sjevernih voda – lososa. Svoj ‘kraljevski losos’ u finom umaku od šafrana sa crnom palentom pripremila je u konobi Čiho u Zagrebu, a za desert nešto domaće i jednostavnije – dalmatinsku rozatu.
Nakon vrijednog rada u kuhinji, Marina je večeru podijelila s prijateljicama i prijateljima, a za stolom im se pridružila i vlasnica Višnja Čihoratić, u čijoj se konobi u posljednje vrijeme sve češće događaju druženja s poznatima.
O svemu uskoro puno više u tiskanom izdanju časopisa Menu.
M. T.
Foto: Rene Karaman
Be the first to comment