Marina Tomašević kuhala u konobi Čiho

Zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom Marina Tomašević poklonica je dobre ‘dalmatinske spize’, ali ne bježi niti od kontinentalnih specijaliteta.

No, njezina kulinarska znatiželja odvela ju je i puno dalje do istraživanja kako pripremiti popularnu ribu sjevernih voda – lososa. Svoj ‘kraljevski losos’ u finom umaku od šafrana sa crnom palentom pripremila je u konobi Čiho u Zagrebu, a za desert nešto domaće i jednostavnije – dalmatinsku rozatu.

Nakon vrijednog rada u kuhinji, Marina je večeru podijelila s prijateljicama i prijateljima, a za stolom im se pridružila i vlasnica Višnja Čihoratić, u čijoj se konobi u posljednje vrijeme sve češće događaju druženja s poznatima.

O svemu uskoro puno više u tiskanom izdanju časopisa Menu.

M. T.
Foto: Rene Karaman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.