Maškarane zabave u Crikvenici

Prva maškarana subota je za nama i polako se zahuktavaju pripreme za novi vikend. Dokazano je, a i svaki iskusni maškaron to zna – odabir prave maske najbolje se rješava uz dobru ekipu, s malo mašte i puno smijeha.

Najtraženija dvorana na Kvarneru i ove će subote, 16. siječnja, biti baš crikvenička. Zagrijavanje kreće u večernjim satima, kada će odličan glazbeni uvod u veselu maškaranu atmosferu biti domaća grupa Point. Glazbena zvijezda večeri je Jasmin Stavros, uz čije će stare i nove hitove posjetitelji plesati, pjevati i zabavljati se sve do jutra. Pauze će neumornim plesačima poslužiti za okrjepu uz piće i ukusan zalogajčić te, naravno, prilika za fotografiranje. Poznato je već da crikvenički maškarani gosti iz subote u subotu s radošću poziraju našim fotografima, a nedjeljno je jutro rezervirano za opuštanje uz kavu, prepričavanje maškaranih dogodovština i, naravno, već pomalo tradicionalno iščekivanje. Pitate se što tako željno iščekuju? Objavljivanje fotografija na najveselijoj i najpopularnijoj maškaranoj stranici www.maskare.net i fejsu Maškare Crikvenica.

No, nedjeljno poslijepodne, 17. siječnja, također će proteći u pravom, no nešto mirnijem maškaranom raspoloženju. Naime, u 15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici počet će već tradicionalni Otvoreni maškarani pikado turnir. Ovaj veseli turnir, čiji su režiseri vrijedni članovi Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika. Maškarane ekipe u ugodnom i ležernom druženju pokazuju koliko su vješte i precizne,a naravno, ne nedostaje ni pjesme i plesa. U 16 sati će, također u dvorani, početi i prva ovogodišnja čajanka uz tombolu i zabavni program za djecu, stoga ne sumnjamo da će se mali i veliki posjetitelji zabavljati sve do večernjih sati.

P. R.