MasterChef počinje 20. ožujka

Show koji je pomaknuo granice kulinarstva u Hrvatskoj i približio vrhunsku kuhinju svima, rasplamsao štednjake i ljubav prema kuhanju, vraća se u svojoj trećoj sezoni.

Šime Sušić i Nikola Lesar ponosno već nose titule najboljih kuhara amatera, a sada je na redu potraga za najboljim kuharom amaterom treće sezone showa MasterChef Hrvatska. Više od 1700 zainteresiranih prijavilo se za sudjelovanje u trećoj sezoni, no samo odabrani ući će uži izbor i dobiti priliku natjecati se za glavnu nagradu te učeći od naših najboljih kulinarskih stručnjaka zauvijek promijeniti svoje živote. Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje nose novi natjecatelji popularnog reality showa.

Voditeljske palice i u trećoj sezoni prihvatit će se Igor Mešin koji je u međuvremenu i sam imao priliku okušati se u kuharskim izazovima u Celebrity formatu ovog showa prošlog proljeća. Žiri koji će ocjenjivati kuhare amatere, ali i educirati natjecatelje showa čini provjereni trio Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri.

Jedno je sigurno – proljeće 2015. opet će biti u znaku ‘masterchefmanije’ – očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kuharski trikovi, kao i najpoznatiji chefovi od kojih svi imamo priliku puno naučiti.

Produkcijski i kreativni tim showa najavljuje provjerenu kvalitetu formata, ali i u novosti u sadržaju i brojna iznenađenja. U MasterChef 3 ući će Top 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegij ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri. Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje je produkcija uzela u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa. No, samo najbolji dobit će priliku ući i u MasterChef kuhinju i dobiti priliku natjecati se u jedinstvenom tv showu. Brojni izazovi naći će se ubrzo ispred Top 16 natjecatelja koji će u MasterChef kuhinji morati pokazati i dokazati svoj talent.

Nova TV