Matijina kuća kobasica

Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija, te u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival sada je bogatija za još jedan gastronomski novitet.

Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa ‘Masterchef’ nakon svojih odličnih wok i wrap recepata, predstavio je i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave, u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjsko meso bez dodataka i aditiva.

Matijina kuća kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu, ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi Zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su unatoč visokim temperaturama uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za Noć vještica.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.