McDonald’sov Big Tasty opet u Hrvatskoj

Jesensku ponudu u McDonald’su nesumnjivo će obilježiti povratak popularnog Big Tastyja, jednog od najprodavanijih sendviča svjetski poznatog brenda.

Osluškujući svoje potrošače, koji su odavali počast globalno proslavljenom Big Tastyju i godinama nakon njegovog izbivanja iz ponude, McDonald’s Hrvatska je odlučio ponovno obogatiti svoj menu i tako udovoljiti svim Big Tasty fanovima na domaćem tržištu.

Svjetski lider u usluzi brze hrane ispunio je sva očekivanja uvrštenjem u Big Tasty ponudu i mogućnost dodatka slanine, istovremeno omogućavajući potrošačima i ponovno kušanje legendarnog Big Tasty Bacona. Osim bogatstvom okusa, McDonald’s će sve naručitelje Big Tasty McMenua nagraditi i posebno dizajniranim šalicama.

Big Tasty sendvič 100-postotni je goveđi odrezak sa sirom, svježom rajčicom, lukom, zelenom salatom i specijalnim Big Tasty umakom prepoznatljive McDonald’sove kvalitete i okusa, u finom pecivu posutom sezamom. Poznati McDonald’sovi 100-postotni goveđi odresci rade se od visoko kvalitetnih komada mesa prednje četvrti i flama, bez ikakvih dodataka, boja i konzervansa. Meso se priprema na grilu bez ikakvih dodataka masnoće – i na kraju samo posoli i popapri.

Podsjetimo, McDonald’s je prvi u Hrvatskoj, još 1996. godine kada je otvoren prvi objekt u Zagrebu, uveo HACCP sustav zbog osiguranja zdravstvene ispravnosti i sigurnosti namirnica te redovito surađuje isključivo s najboljim dobavljačima koji jamče najvišu kvalitetu namirnica, sukladno najstrožim europskim standardima.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.