McDonald’sov novi restoran u Zagrebu

Svi posjetitelji zagrebačke žile kucavice – Slavonske avenije, od sada McDonald’s iskustvo objedovanja mogu doživjeti u novom prostoru uređenom atraktivnim LIM Clan dizajnom i zasladiti se u McCaféu koji odiše Ristretto stilom.

McDonald's Žitnjak_iPadi (Kopiraj)Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku, povodom otvorenja istaknuo je: ‘Unaprjeđenje ponude osluškivanjem okruženja temelj je našeg rasta i razvoja poslovanja. Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu. McDonald’s Žitnjak prvi je naš restoran u kojem smo primijenili koncept novog dizajna i nadam se da će biti mjesto mnogih sretnih okupljanja.’

Otvorenju novog McDonald’sa prisustvovali su i gradonačelnik Milan Bandić koji je pozdravio nova ulaganja i radna mjesta, i Đuro Gavrilović koji je izrazio zadovoljstvo jačanjem pozicije Globalne hrane d.o.o. ‘Izrazito sam zadovoljan daljnjim razvojem McDonald’sa u Hrvatskoj i otvaranjem ovog 21. restorana’ rekao je Đuro Gavrilović, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. McDonald’s inspiriran škotskim tartanima donosi potpuno novi ‘karirani’ izgled koji krasi zidove restorana, ostajući vjeran prepoznatljivim osnovnim obrisima. Novi restoran na Žitnjaku prvi je McDonald’s u Hrvatskoj uređen u ovom atraktivnom stilu koji će biti posebno zanimljiv mladima i djeci.

Oživljeni prostor McDonald’sa od sada nudi i potpuno novu uslugu – besplatno korištenje iPada, u skladu s potrebama sve većeg broja korisnika u Hrvatskoj. Uz besplatan bežični Internet, korisnicma je na raspolaganju i popularni rođendanski prostor, vanjsko igralište za najmlađe te nezaobilazni McDrive, prvi nakon više od deset godina u Zagrebu.

Donacija Klinici za dječje bolesti Zagreb

Predaja donacije Klaićevoj bolnici (Kopiraj)Jedno od temeljnih načela ovog najvećeg svjetskog branda je odgovornost prema zajednici u kojoj McDonald’s posluje, što uključuje vraćanje dijela dobiti u društveno vrijedne svrhe i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima. Tako se McDonald’s Hrvatska uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i nekoliko poznatih hrvatskih sportaša priključio globalnoj inicijativi brenda organizacijom McHappy Day projekta u Hrvatskoj s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

Od prodaje McMenua u radoblju od 11. do 20. studenog prikupljeno je 75 tisuća kuna kojima će se financirati kupnja kombiniranog uređaja za fizikalnu terapiju – BTL-5820 L (dvokanalna elektroterapija i laser), te opreme koja bi se koristila u bolničkim hodnicima, čekaonicama, igraonicama, odjelu onkologije i prostoru Vrtića u KDBZ u svrhu pružanja zanimljivog sadržaja djeci u bolnici i omogućavanja ugodnijeg boravka.

‘Uvijek mi je drago kada se prepoznaju potrebe djece u našoj bolnici i kada postoji volja da im se olakša svakodnevni boravak tijekom liječenja. Zahvalni smo McDonald’su Hrvatska na velikoj donaciji uređaja koji nam je prijeko potreban, ali i na igračkama koje djeci u tim teškim trenucima izmame osmijeh na lice’ rekla je prilikom uručivanja donacije dr. Neda Striber, zamjenica ravnatelja i voditeljica Tima za humanizaciju Klinike za dječje bolnice Zagreb.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.