Mesna industrija Gavrilović podržala inicijativu ‘Kupujmo hrvatsko’

Gavrilović priredio mega užitak uz mega mortadelu San Giorgio

Hrvatska gospodarska komora (HGK) ove godine nastavlja tradiciju provođenja akcije „Kupujmo hrvatsko“ kroz specijalizirani projekt „Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam“. Gavrilović je tom prilikom, u skladu sa sloganom “Odlično je, od Gavrilovića je!”, posjetitelje nagradio mega San Giorgio mortadelom duljine od čak tri metra.

U sklopu specijaliziranog projekta HGK „Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam“ u Poreču je od 21. do 22. travnja Mesna industrija Gavrilović predstavila svoje domaće specijalitete. U društvu vodećih domaćih proizvođača, Gavrilović je mnogobrojnim gurmanima priredio mega užitak uz najfiniju San Giorgio mortadelu u mega izdanju ukupne duljine od tri metra. Uz San Giorgio mortadelu koja se priprema po izvornoj talijanskoj recepturi, Gavrilović je pružio dodatni užitak za sva nepca uz zalogajčiće sa zimskom, kulenom, petrinjskom šunkom, romanom, divinom i mortadelom sa šparogama, palentom i kajganom. Za idealan spoj svježih sezonskih namirnica i tradicionalnih mesnih specijaliteta pobrinuo se najpoznatiji hrvatski chef, Robert Marenjak koji je očekivano privukao velik broj posjetitelja na štand Gavrilovića.

Akcija „Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ organizira se kako bi na jednoj platformi okupili najbolje od hrvatskih proizvoda i na taj način podržali hrvatski turizam i gospodarstvo. Umrežavanjem proizvođača i krajnjih kupaca te educiranjem najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova inicijativa podsjetila je na beskompromisnu kvalitetu izvorno hrvatskih delicija. Na tom tragu je i Mesna industrija Gavrilović koja je svojim proizvodima uvjerila sve prisutne u istinost slogana “Odlično je, od Gavrilovića je!”

PR Drimia