Miris kave širi se iz novog McCaféa u centru Zagreba

Popularni McCafé otvorio je svoja vrata gostima u Jurišićevoj – točno 21 godinu nakon što je na istoj lokaciji otvoren prvi McDonald’sov restoran u Hrvatskoj

 Mirisi najfinije kave zavladat će zagrebačkom  Jurišićevom ulicom, u kojoj je otvoren popularni McCafé. Jedno od omiljenih mjesta za predah dio je najstarijeg McDonald’sovog restorana u Hrvatskoj, koji je otvoren prije 21 godinu. Ovaj restoran u srcu metropole tijekom godina stekao je kultni status, ne samo kao mjesto puno uspomena s rođendana, izlazaka i druženja, već i kao neizostavni dio vizure centra grada.

Funkcionirajući kao dio zajednice već dugi niz godina, McDonald’s je prepoznao koliko je ritual druženja uz šalicu fine kave nezaobilazan dio životnoga stila u Hrvatskoj, stoga je u sklopu unaprjeđenja postojeće mreže restorane proširio i ponudu poznatog restorana u centru Zagreba. Tako posjetitelji restorana od sada mogu uživati u 100% svježoj arabici najviše kvalitete koja se priprema s posebnom pažnjom. Kava se doprema od isključivo provjerenih dobavljača koji posluju u skladu s načelima održivog razvoja te posjeduju certifikat Rainforest Alliance. Široka ponuda pobrinut će se da svatko nađe kavu baš po svome ukusu, od klasične kave s mlijekom pa do kava za one sa zahtjevnijim nepcem, kao što je Latte Macchiato.

McCafé u Jurišićevoj predstavljat će nadopunu McDonald’sove uobičajene ponude, a osim kave, gosti će ondje uživati i u ostalim toplim napitcima poput tople čokolade s malinom, ali i raznim slasticama i frapeima.

Otvorenje McCaféa u Jurišićevoj organizirano je 2. veljače, upravo na datum kada je otvoren najstariji hrvatski McDonald’s, na istoj lokaciji. Mnogi od nas dobro se sjećaju toga dana davne 1996. godine, kada su stanovnici glavnoga grada željno iščekivali otvorenje svjetski poznatog brenda, a posebno pripadnici mlađe generacije. Od tog trenutka, stvorene su i brojne lijepe uspomene. Mnogi su upravo na ovoj adresi dobili svoju prvu igračku iz Happy Meala, dok je za druge to bilo mjesto za vesele obiteljske trenutke, prve spojeve, a ponekad i završetke večernjeg izlaska s prijateljima.

PR: Komunikacijski laboratorij