Moët & Chandon na Zlatnom globusu

Moët & Chandon, šampanjac koji simbolizira uspjeh i glamur od 1743., pridružio se Hollywoodu i postao službeno piće 71. dodjele Zlatnog globusa.

Moët & Chandon, 23. godinu za redom sudjeluje na dodjeli ove prestižne nagrade, a već pet godina organizira i filantropsku inicijativu pod nazivom ‘Zdravica za humanost’.

Zvijezde, uključujući Leonarda DiCapria, Jennifer Lawrence, Sandru Bullock, Matthewa McConaughyja, Lieva Schreibera, Naomi Watts, Amber Heard , Idris Elbu i mnoge druge, pridružile su se ovogodišnjoj zdravici Moët & Chandona.

‘Zdravica za humanost’ organizirana je u partnerstvu s poznatim tabloidom Entertainment Tonight. Hollywoodske zvijezde pozvane su da izaberu jednu od pet Moët & Chandon Impérial boca, s dolarskim iznosom na pozadini, u rangu od 1,000 to 5,000 dolara. Iznos koji se nalazio na boci ponudio se nominiranom, kao donacija nekoj od dobrotvornih ustanova, koja im najviše odgovara. Moët & Chandon tako je donirao Unicef, The Art of Elysium, Children’s Defense Fund, i African Council.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.