Nagrađena HF Eko Etno Grupa

HF Eko Etno Grupa je u povodu Svjetskog dana turizma dobila prestižnu godišnju nagradu za kreativne i inovativne programe u turizmu CBTour za projekt Croatia top 200 eko etno.

Projekt Croatia top 200 eko etno – web portal i mobilna aplikacija koji je predložila HF Eko Etno Grupa dobitnik je nagrade u kategoriji Najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma. Navedeni projekt ima svrhu izrade web portala i mobilne aplikacije za promociju seoskih domaćinstava, ugostitelja, hotela i proizvođača ekoloških proizvoda stranim turistima primjenom modernih tehnologija koje na vizualno atraktivan način približavaju raznoliku i jedinstvenu ponudu hrvatskih turističkih sadržaja s posebnim naglaskom na autohtone I tradicionalne hrvatske proizvode.

Na natječaj za dodjelu nacionalne godišnje nagrade CBTour 2013. pristigla je ukupno 161 prijava, a službeno je nominirano 40 projekata. Nagrade se dodjeljuju u devet kategorija uz posebnu nagradu koja je vezana za temu obilježavanja Svjestkog dana turizma – ovogodišnja tema je Turizam i voda: U zaštiti naše zajedničke budućnosti.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.