Najavljen turistički sajam Place2go

Roberto Radić (direktor marketinga), Damjana Domanovac (organizatorica) i Ahmed Abdel Rahim (vlasnik restorana Aladdin) …

 

Drugi međunarodni sajam turizma Place2go, na kojem će se predstaviti 168 izlagača iz 15 zemalja, održat će se od 15. do 17. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu – najavila je organizatorica Damjana Domanovac na druženju s medijima u francuskom restoranu Les Ponts.

Ulaz na sva tri dana sajma (od 10 do 19 sati) bit će besplatan, a posjetiteljima će se predstaviti turistička ponuda SAD-a, Indonezije, Katara, Tunisa, Tajlanda i Malte te nešto bližih destinacija kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Mađarska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Albanija i, naravno, Hrvatska.

Sajam se održava u dvije dvorane; u glavnoj će biti štandovi izlagača, a u balonu Boćarskog doma – Gastro ulica, u kojoj će se predstaviti orijentalni specijaliteti (restoran Aladdin), turski (Lokma), indijski (Maharadja), francuski (Les Ponts), talijanska tjestenina (Pattogusta), a tajlandska jela pripremit će kuhar u suradnji s restoranom Klub književnika.

Opširnije na: www.place2go.org

M. T.
Foto: Rene Karaman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.