Narodni radio roštiljao na zagrebačkom Bundeku

Zagrebački Bundek je u nedjelju ugostio prvi od ovogodišnjih ‘Narodnih roštilja uz PIK’!

Brojne glazbene zvijezde i osobe iz javnog života iskoristile su sunčano poslijepodne za druženje s kolegama i obiteljima.  Bebeki, Plechingeri, Dumančići i Mihaljevići, družili su se s Antonijom Šolom, Mirnom Maras, Ribafishom i DJ-ima Narodnog radija, Daliborom Petkom, Davorom Dretarom i Nives Čanović koja je ovu prigodu iskoristila za druženje za svojim psom Marleyjem.

2-2804_ Narodni roštilj uz PIK - BUNDEK (8) [800x600]‘Drago mi je što ovaj put nisam na putu pa sam konačno došao na Narodni roštilj. Volim prirodu, volim roštilj, volim se družit sa svijetom. Hvala Bogu, imamo lijep dan, dobru organizaciju i baš lijepo uživamo’, priznao je Željko Bebek i dodao da se ovo poslijepodne na Bundeku nije razlikovalo mnogo od onog što redovno prakticiraju: ‘Supruga, ja i naših dvoje male djece uvijek iskoristimo lijepo vrijeme’. Osim toga, Bebek je jedini od prisutnih koji spravljanje roštilja ne smatra isključivo muškim poslom: ‘Moja supruga to ipak radi puno bolje od mene!’.

Mirna Maras je priznala da je njezin suprug Mario Valentić pravi majstor roštilja: ‘Obožavam roštilj! Posebno kad je za stolom ovako dobro društvo. Meni je roštilj rezerviran za muškarce! Mi žene smo tu samo za oprati salatu’, rekla je Mirna.

Poznati kolumnist Ribafish priznao je da: ‘Kad dođe proljeće, ako me vikendom ne vidite na roštilju to znači da sam ili bolestan ili lud!’.

Dok su se zvijezde družile oko roštilja, isto su činile i stotine posjetitelja. Jedni su došli bodriti natjecateljske ekipe, drugi uživati u gotovoj hrani, a treći su uz roštilj u parku uživali s vlastitim obiteljima i prijateljima.

Prva zagrebačka roštiljada donijela je i prvog pobjednika natjecanja u spravljanju roštilja. Radi se o ekipi ‘Veseli bažoleki’, ekipom kojoj je prošle godine pobjeda izmakla za svega nekoliko bodova. Oni su se ovom pobjedom plasirali u finale koje će se održati 8. lipnja na Jarunu.

N. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.