Navijački mesni mix

Uživanje u nogometu gotovo je nezamislivo bez ukusnih zalogaja te je PIK Vrbovec pripremio delicije koje će znatno olakšati planiranje navijačkih druženja ususret i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Od sada možete uživati u Navijačkom grill mix-u i Navijačkom mix-u PIK narezaka. Nova praktična pakiranja namijenjena su velikim druženjima na otvorenom ili kod kuće, a idealna su za fešte, roštiljade, organizirana gledanja utakmica te sve ostale vesele prigode.

Navijački grill mix izbor je najboljih proizvoda iz ponude PIK Vrbovca i sadrži juneće ćevapčiće, pljeskavice, gurmanske kobasice i marinirano carsko meso, a količina od 1,5 kg dovoljna je za puno gladnih navijača. Za one koji su skloniji hladnim platama, narescima i sendvičima, PIK je osmislio Navijački mix narezaka koji sadrži 300 g najfinijih trajnih kobasica, a to su omiljena Panona, ukusna Vrbovečka i neizostavna Čajna.
Od sada više nećete morati brinuti kako zadovoljiti različite ukuse svojih prijatelja, jer se PIK pobrinuo da nitko u vašoj navijačkoj ekipi ne ostane gladan. U novim pakiranjima pronaći ćete ponešto za svakog člana svog dobro raspoloženog nogometnog tima ili veselog druženja.

Ako još niste, zaigrajte veliku nagradnu igru ‘Imate PIK na Brazil?’ i možda baš vi osvojite jedno od 3 putovanja za 2 osobe u Brazil na nogometnu ludnicu s 10.000 kuna na potrošačkoj kartici ili druge vrijedne nagrade.

Nagradna igra traje do 15. svibnja, a više informacija možete saznati na www.pik-vrbovec.hr