‘Neispričana priča’ iz Zagrebačke županije

O ljepotama naše domovine uvijek se ima još nešto za nadodati, a zahvaljujući emisiji ‘Neispričana priča’ koja se emitira na Jabuci TV, brojni gledatelji svakoga tjedna uživaju u beskrajnim čarima Lijepe naše!

Zakoračivši u četvrtu sezonu, emisija ‘Neispričana priča’ urednice i voditeljice Jasenke Haleuš otkrila je koješta o ljepotama tzv. europskih Kariba! S ciljem otkrivanja nepoznatog o već poznatom, ‘Neispričana priča’ nametnula se kao izbor broj jedan većine gledatelja Jabuke TV. Kroz 45 minuta svi zainteresirani pred malim ekranima prošeću poviješću grada, vide sadašnjost ali isto tako saznaju i koji su budući planovi gradova, općina i županija. Od kulturne preko gastronomske pa sve do zabavne ponude, želja je objediniti i prikazati ono najbolje i najljepše što nudi Hrvatska.

I dok su mnogi skeptični po pitanju ponude diljem hrvatske obale, Jasenka Haleuš nikada nije ostala razočarana viđenim.
– Neizmjerno sam ponosna što imam priliku doživjeti svaku stopu Lijepe naše, a isto tako upoznala sam toliko divnih ljudi koji svojom žrtvom i radom pridonose boljitku naše turističke ponude – napominje Haleuš.

‘Neispričana priča’ se trenutačno snima diljem Zagrebačke županije jer svaki dio Hrvatske ima mnoštvo toga za ispričati! Neispričanu priču gledajte svakoga četvrtka s početkom u 21.20 na Jabuci TV.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.