Nikada spektakularnija slavljenička Tuheljska noć

Slavljenička atmosfera i sjajna organizacija – tradicionalna manifestacija koja se posljednje subote u srpnju održava na Vodenom planetu Terma Tuhelj kulminirala koncertom Severine

Omiljene terme nedavno su obilježile impresivan 20. rođendan, a slavlje je zaokruženo fantastičnom atmosferom na Tuheljskoj noći i koncertom dive Severine. Šareni kokteli, bogata ponuda lokalnih specijaliteta uz tradicionalnu pripremu vola s ražnja, zabava uz Smooth band i DJ Neya i brojna iznenađenja – ovo je bila noć za pamćenje!

“Tradicionalna manifestacija ove godine je imala slavljenički karakter, jer Terme Tuhelj obilježavaju 20 godina rada. Tuheljskom noći željeli smo zahvaliti lokalnoj zajednici u kojoj uspješno poslujemo već dva desetljeća, a donirali smo i 3.000 eura općini Tuhelj za uređenje dječjeg vrtića. Želimo od srca zahvaliti i svim sponzorima, a naročito generalnim sponzorima tvrtkama MDK Građevinar i Mehurček, kao i tvrtkama Klapom i Husqvarna”, poručuju iz Terma Tuhelj.

Brojni gosti i posjetitelji na Vodenom planetu su pjevali, plesali i veselili se do ranih jutarnji sati uz mega popularnu Severinu i njezine najveće hitove, a atmosfera je kulminirala spektakularnim tradicionalnim vatrometom kojeg je financirala Turistička zajednica Biser Zagorja.

Omiljene terme godinama ‘pišu’ jednu od najljepših turističkih priča na kontinentu. Kontinuirana ulaganja koja uključuju izgradnju vlastite solarne elektrane i novi tobogan na vanjskim bazenima, sve veći broj gostiju i pozicija predvodnika trendova u turističkom sektoru, samo potvrđuju zašto su Terme Tuhelj jedna od najomiljenijih destinacija kontinentalne Hrvatske.

Tuheljska ‘rivijera’ ili kompleks vanjskih bazena u toplijim mjesecima postaje mjestom vrhunske zabave i ljetnih radosti. Vodena rijeka, bazen s valovima, vodeno igralište sa špricalicama za najmlađe, adrenalinski tobogani, uključujući i najnoviji, koji je kombinacija zatvorene tube i otvorenog slide dijela, kojim se spušta na gumonima, jamče jedno nezaboravno ljeto.

U Termama Tuhelj sezona traje cijelu godinu, a raznolika ponuda zadovoljit će svačiji ukus. Najveće kupalište u Hrvatskoj s ukupno 5000 m2 vodene površine, SPAeVITA centar te impresivni Glamping village Terme Tuhelj*****, moderni kompleks mobilnih kućica s pripadajućom wellness i spa ponudom s visokih pet zvjezdica pozivaju na odmor za dušu i tijelo u srcu Zagorja.

Lollipop

Fotografija: Nino Verdnik