NIKIforija svijet oduševio fanove Ninja kornjača i Hello Kitty

Zajednički projekt Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice – NIKIforija svijet – započeo je svoju turneju po Hrvatskoj.

Svi obožavatelji cool Ninja kornjača i simpatične Hello Kitty, zabavljali su se u velikom avanturističkom parku NIKIforija svijeta u zagrebačkom Avenue Mallu.

Djevojčice, dječaci, ali i stariji poklonici ovih svjetski popularnih likova uživali su u facepaintingu, igranju ‘Čovječe ne ljuti se’ u prirodnoj veličini, izradi štitova, foto kutku, memory igrama, slaganju puzzla, nagradnim igrama i odličnoj glazbi. Kako bi euforija bila još veća, NIKIforija svijetu pridružili su se voditelji Frano Domitrović i Iva Šulentić te Ledo medo i Kodi.

Tom prilikom Frano i Iva prisjetili su se vlastitog djetinjstva kad su se i sami igrali s Ninja kornjačama.

‘Dok sam ja bio klinac Ninje su bili glavni likovi stripova i crtića, ali sjećam se da sam imao i figuricu u obliku moje najdraže Ninje. Veseli me vidjeti da se i današnji klinci zabavljaju na sličan način, a iskreno jedva sam dočekao da počne NIKIforija kako bih se i sam vratio u te bezbrižne dane’, podsjetio se Frano Domitrović.

Moj omiljeni lik iz crtića TMNT bila je April, novinarka i bliska prijateljica Donatella, Raphaella, Michelangela i Leonarda. Ipak, kao djevojčicu Ninja kornjače su me uvijek najviše fascinirale zbog raznih akrobacija koje su izvodile. Iako sam više Ninja fan, veselim se što ćemo zahvaljujući NIKIforiji proslaviti i 40. rođendan Hello Kitty’, rekla je Iva Šulentić.

Nakon Zagreba NIKIforija kreće na turneju i po ostalim gradovima Hrvatske, a točan raspored svi zainteresirani moći će pratiti na web i Facebook stranicama Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice.

IMC