Nives će izdati Golu kuharicu?

Nives Celzijus  je oduševila u prvoj epizodi MasterChefa, a kako će se snaći ove nedjelje vidjet ćemo već u drugom izdanju showa.

Nakon što će Nives, Alka, Ivica i Nikša replicirati zadano jelo najbolje što znaju, uslijedit će kušanje žirija. ‘Uzbuđena sam, samo se molim da ne budem najgora!´, izjavit će Nives prije kušanja. Jedva će dočekati da joj žiri kaže komentare kako bi sve bilo gotovo i kako bi znala na čemu je.

Vidjet ćemo kako je Dino reagirao na Nivesino jelo, hoće li biti zadovoljan prezentacijom na tanjuru, te da li će Nivesina tjestenina biti ispravno kuhana.

Jelo će prvo prokomentirati Dino i Andrej, no Radovan će u svojim komentarima pokazati i svoj oštar jezik: ‘Jeste li vi ono rekli da razmišljate o drugoj knjizi? Ili ste je već počeli pisati?’. Nives ga je ispravila da se radi o trećoj knjizi. ‘Možda ipak da bude neka druga tema, a ne kuharica!’, poručio joj je. Nives mu je odgovorila sa smiješkom da se ipak neće raditi o kuharici. ‘Zapravo mislim da se Radovanu jako sviđa ideja da napišem neku kuharicu. Možda Golu kuharicu? Pošto sam imala Golu istinu, može sad možda biti Gola kuharica!’, komentirala je simpatična spisateljica.

Ne propustite drugu epizodu Celebrity MasterChefa, večeras (nedjelja, 16. ožujka) u 20.50 satu!

Nova TV