Nogomet sa Šimićem i roštilj s Golim kuharom

Da sport i hrana idu zajedno dokazuje Lesnina XXXL Jankomir u Zagrebu, koja je uspješno spojila vrhunski roštilj i najvažniju sporednu stvar na svijetu – nogomet.

U subotu 28. lipnja od 12 do 17 sati za roštilj će biti zadužen poznati kuhar svjetskog glasa Christian Misirača, a za nogometne aktualnosti Dario Šimić, bivši igrač i rekorder po broju nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Dario Šimić-BrazilMesni specijaliteti koji su već očarali posjetitelje Lesnine bit će pripremani na vrhunskom roštilju koji potpisuje jedan od najpoznatijih kuhara današnjice – Jamie Oliver, ekskluzivno dostupnom u Lesnini. Uz mesne delicije Lesnina posjetiteljima nudi i gratis pivo Paulaner, Vivas kavu i vodu, kao i atraktivnu nogometnu zabavu za klince i klinceze predvođenu Marijanom Batinić i Dariom Šimićem.

Nogometno prvenstvo za najmlađe približava se svom finalu 12. srpnja stoga se pozivaju klinci do 6 godina starosti da svake subote zaigraju mini nogomet i postanu kandidati za osvajanje velike nagrade u vrijednosti 2.000 kuna.

Akterpublic