Nova četvorka u MasterChef kuhinji

Ulaze Sanja Vejnović, Luka Nižetić, Anđa Marić i Nada Rocco.

Peta epizoda Celebrity MasterChefa u petak, 28. ožujka (21 sat) upoznat će nas s novih četvero kandidata iz javnog života koji su svoje profesije zamijenili kuhačama, loncima, mikserima i pećnicama u najpoznatijoj reality kuhinji. Kao i kod prethodne dvije skupine, zahtjevnom i iskusnom žiriju svojim autorskim jelima će se predstaviti pjevač Luka Nižetić, glumica i producentica Sanja Vejnović, glumica Nada Rocco te umjetnica Anđa Marić.

Prelijepa Sanja kuhati je počela jako rano budući se rano udala i dobila dijete te je to bio nekakav normalan slijed obiteljskog života. Kako su njezini majka i otac kuhali s užitkom, taj je užitak u naslijedila i ona. Andrej će po ulasku u kuhinju pitati Sanju je li ikad glumila kuharicu. ‘Jesam, u seriji Larin izbor glumila sam Miju, kuharicu!’, odgovorit će Sanja.

Inače britak u svojim komentarima, Radovan će posve ‘promijeniti ploču’ kad ugleda Sanju. ‘Sad ću ti priznati… Nije to bilo tako davno, kad sam te vidio na prvom filmu, odmah sam se zaljubio u tebe. Oprosti!’, otvorit će dušu. Njegov komentar Sanji će izmamiti osmijeh na lice. ‘Sad ću se zacrveniti!’, komentirat će. ‘Nećeš se zacrveniti, jer znaš… Mnogi su bili zaljubljeni u tebe, to je sigurno!’, Radovan će nastaviti s komplimentima. Dino će Sanji u kuhanju zaželjeti dobre emocije.

Što Sanja kuha kako bi zadržala takvu vitalnost, ljepotu i sretno zračenje, hoće li, osim Radovanovih simpatija, osvojiti i simpatije drugih članova žirija i tko će se najbolje predstaviti svojim autorskim jelom te tako izboriti prednost u Testu osjetila, saznat ćemo već ovog petka u Celebrity MasterChefu.

Nova TV